One Carlton, Knokke

Fire lock, Specials

One Carlton wordt vaak zelfs het meest exclusieve project aan onze Belgische kust genoemd…

Voorafgaand door een voorbereidende studie van meer dan 7 jaar, kwam dit uniek “pièce de résistance”-gebouw tot leven. Een nieuw icoon in het hart van Knokke.

Een gebouw “du jamais vu”, met strakke lijnen en prachtige raampartijen. Spectaculaire panoramazichten op de kustlijn en de zee. Een timeless design door het gebruik van hoogstaande en duurzame materialen. Kortom, een luxueus complex dat generaties lang geliefd zal zijn.

Je zou jezelf afvragen: een state-of-the-art appartementencomplex, wat heeft dat dan met Winlock te maken? Wel dat vertellen we jou met veel plezier en trots.

Zoals je op de foto’s kan zien, kon een ondergrondse parking bij dit complex absoluut niet ontbreken. En daar komen wij aan bod! Om ervoor te zorgen dat de parking brandveilig wordt afgesloten, koos One Carlton voor een brandwerende sectionaalpoort van Winlock.

De poort werd volledig uitgevoerd in het zwart. Jawel, met volledig bedoelen we wel degelijk élk detail! De rails, de sturingskast, de poortbladen… Echt alles werd zorgvuldig omgetoverd en in het zwart gezet. Zo zie je maar, dat schoonheid en functionaliteit vaak dichter bij elkaar liggen dan je denkt!

One Carlton is een echte “black beauty” waar we zeker en vast trots op zijn.

One Carlton
One Carlton brandwerende poort
One Carlton ingang
One Carlton brandwerende poort zwart
One Carlton brandwerende poort zwart
One Carlton brandwerende poort open
One Carlton brandwerende poort
Left Menu Icon