Transportband – afsluitingen

Elke sector heeft zijn unieke productie- en distributieactiviteiten die vaak een hele reeks intralogistieke uitdagingen brengen. Complexe transportsystemen voor het optimaliseren van prestaties en flows zijn niet meer weg te denken. Hun doorgedreven integratie binnen de gebouwenstructuur vormt vaak een evengrote uitdaging op vlak van behoud en garantie van brandcompartimentering en warmtebeheersing via transporttechniek of transportgoed.

Winlock biedt de technologie en expertise om onze brandpoorten te matchen met de meest complexe transportsystemen in zowel doorlopende als onderbroken opstellingen. Wij bieden een maatwerk oplossing die naadloos aansluit op uw specifiek systeem, met respect voor het behoud van hun prestaties en hun flexibiliteit en compatibel communiceert met hun respectievelijke software.

Wij garanderen een certificatie op het geheel die voldoet aan de hoogste Europese eisen en inspeelt op en beantwoordt aan de specifieke vragen van brandverzekeraars op vlak van risicobeheersing.

Left Menu Icon