Toekomstig project: Stubbe Tobacco Company, Zonnebeke

In 1943 ging Maurice Stubbe, grootvader van de huidige zaakvoerder Lieven Stubbe, in het West-Vlaamse Zonnebeke van start met de productie van roltabak voor lokale afnemers. Later kwamen daar sigaretten bij, met ondermeer het merk Tiercé en ook sigaren. Tot Frans Stubbe in 1989 besliste enkel nog te focussen op roltabak. Elk producttype vereiste namelijk een eigen productieproces en dit bleef moeilijk te combineren. In 1992 deed met Lieven de derde generatie zijn intrede in het bedrijf. Vandaag is Tabaksbedrijf Stubbe nog steeds 100% in handen van de familie Stubbe. Anno 2016 zijn de belangrijkste afzetmarkten Duitsland en de Benelux. Via een netwerk van meerdere distributeurs komt het belangrijkste merk ‘The Turner’ ook op de markt in andere Europese landen en zelfs in enkele landen buiten Europa.

Winlock zal er een sectionaalpoort met een brandwerendheid van 60 minuten plaatsen.

Bedankt, Stubbe Tobacco Company!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon